Styrelsen

SQLUG är Sveriges förening för professionella användare av Microsoft SQL Server.

Swedish SQL Server User Group är en rikstäckande mötesplats och forum för professionella användare av Microsoft SQL Server.

Föreningen anordnar träffar med diskussioner och presentationer, genomförda av såväl medlemmar som speciellt inbjudna erkända svenska och internationella experter.

Som medlem i föreningen ges möjlighet att utveckla sina kunskaper och knyta värdefulla kontakter.

SQLug.se grundades 2004 som en Local Group inom PASS, Professional Association for SQL Server, av Tibor Karaszi, pionjär och MVP inom SQL Server, samt Tobias Thernström, f.d. instruktör och SQL Server MVP som numera jobbar med utvecklingen av SQL Server på Microsoft i Redmond.

Mikael Wedham, ordförande

Mikael är Sveriges första Certified Master (MCM) på SQL Server, lärare, konsult och dykinstruktör.

När han inte jobbar reser han runt i större delen av Europa och har semester, eller föreläser på konferenser. Då och då kan han också synas till i sitt hem i Växjö.

Magnus Ahlkvist, sekreterare

Magnus Ahlkvist är SQL Server-utvecklare, DBA och instruktör. Han varvar en anställning som SQL Server-DBA med mindre uppdrag på egen firma och att vara instruktör på SQL Server-kurser på AddSkills/Cornerstone.

Den lilla del av fritiden som inte handlar om att läsa/skriva/prata om SQL Server ägnar Magnus åt att vara fotbollstränare och scoutledare.

Daniel Hutmacher, kassör

Daniel Hutmacher är SQL Server-utvecklare och prestandaoptimerare i Structured Concepts.

Han organiserar också gratiskonferenserna SQL Saturday Stockholm och GroupBy.org, driver callfordataspeakers.com, och skriver då och då något smart på bloggen sqlsunday.com.

Shakir Bohari

Shakir har 7 års erfarenhet av Microsoft DW/BI suiten. På senare år har fokus legat kring businessprocesser och kravinsamling för bästa möjliga lösning.

Bor sedan 2008 på den fina ön Hisingen i Göteborg. Spenderar gärna fritiden med att slå in serve ess på tennisbanan eller svettas på gymmet!