Inbjudan SQLUG-träff med Itzik Ben-Gan i Stockholm

Välkommen till SQLUG träff med Itzik Ben-Gan i Stockholm den 12:e mars kl 18:00

Vi är mycket glada att få hit Itzik Ben-Gan, ett av världens absoluta toppnamn på SQL Server. Itzik är författare, instruktör och mentor. Han blev en av världens första SQL Server MVP:er 1999 och har fortsatt som MVP sedan dess. Itzik har skrivit många välkända titlar inklusive Inside Microsoft SQL Server-serien och Microsoft SQL Server 2012 High Performance T-SQL. Han har också varit talare på de tyngsta konferenserna såsom PASS Summit, PASS SQLRally, TechEd och SQLBITS.

 

Itzik Ben-Gan

Topic: Running Totals
Abstract: There’s so much more to running totals than meets the eye. You can apply windowed running aggregate calculations and their variants (windowed ranking calculations) to solve a wide variety of T-SQL querying tasks elegantly and efficiently. This session will show you how. Some of the solutions that rely on running total calculations are downright beautiful and inspirational.

Titel: Running Totals

Plats: Citykonferensen Ingenjörshuset

Tid: 12/3 kl 18.00 – 20.00

Träffen startar kl 18:00 i lokal Polhemssalen.

Det kommer att finnas enklare förtäring och dryck.

Obs! Obligatorisk anmälan då antalet platser är begränsat

Varmt välkommna!

Skriv något snällt om den här artikeln!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.