Inbjudan SQLUG-träffar med Magi Naumova i Sthlm (25/3) och Malmö (26/3)

Välkommen till SQLUG-träffar med Magi Naumova, Microsoft Certified Master på SQL Server först den 25:e mars i Stockholm och därefter den 26:e mars i Malmö. Hon kommer att tala om ”worst practices”, d v s vad man inte skall göra med sina databaser, särskilt inte om det är Mission Critical.

Den 25:e mars i Stockholm, träffen startar kl 17:30 i lokal Vision.
För information och anmälan:
http://sqlug20130325.eventbrite.com

Den 26:e mars i Malmö, träffen startar kl 13:30 i Media Evolution City.
För information och anmälan:
http://sqlug20130326.eventbrite.com

Det kommer att finnas enklare förtäring och dryck.

Obs! Obligatorisk anmälan. Antal platser är som vanligt begränsade.

Top 10 things you shouldn’t do with your Mission Critical (or any other) database

There are always bad thinks that could happen with your database. You will be surprised how many of them are happening as a result of our actions or lack of proper attention. If you know them and how they harm your database system it will be easier to not get there. The session shows the worst practices from the field in administering SQL Server databases and gives recommendations and tips and tricks how to avoid them.

Om talaren:Magi Naumova

Magi Naumova is Microsoft Certified Master (MCM) and MVP on SQL Server. She is the founder and leader of the Bulgarian SQL Server and Business Intelligence user group. Magi has more than 15 years of experience as a consultant, teacher and speaker at international conferences. She’s a trusted advisor of several major companies with mission critical SQL Server environments.

Mycket välkomna!

Skriv något snällt om den här artikeln!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.