Uppstartsmöte PASS Scania och SQLUG i Skåne

PASS SCANIA är en ny underavdelning till PASS (Professional Association for SQL Server) som är tänkt att främja intresset, kontaktnätet och kunskapsutvecklingen för professionella SQL Server-användare som utvecklare, DBA:er och BI-specialister i Skåne. Föreningen har också ett samarbete med den befintliga svenska användarföreningen inom samma område, SQLUG, bland annat för gemensamma arrangemang.

Alla utvecklare som använder SQL Server plattformen i sitt dagliga arbete är välkomna att delta i de seminarier som kommer att anordnas med start 2010. Både konsulter och fast anställda är välkomna.

Medlemskap och seminarier är gratis och aktiviteter finansieras i huvudsak genom sponsorer.

Ett första möte kommer att äga rum i Februari där nya medlemmar kan presentera sig, PASS Scanias program under 2010 presenteras och Microsofts nya BI-verktyg, PowerPivot visas och diskuteras.

Planerat tema för aktiviteterna under våren 2010 är en genomgång av index-strategier och prestandaförbättringar.

Välkomna till PASS Scanias första träff den 4:e Februari kl 18:00 på S:t Gertruds konferenscenter i Malmö. För mer information om program och anmälan, besök PASS Scanias hemsida http://www.pass-scania.se/. Observera att antalet platser är begränsat och att anmälan därför är obligatorisk. Först till kvarn gäller!

Skriv något snällt om den här artikeln!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.