Var med i Microsoft SQL Server Team på Stockholm Triathlon i höst

Det börjar bli en tradition med en bra uppslutning av SQL Server folk på Stockholm Triathlon. 2012 ska väl inte bli ett undantag?

Anmälningen har öppnat för nästa år och det är 300:- rabatt fram till 15:e januari. Passa på att anmäla er, så har ni en morot att hålla igång lite under dom bistra vintermånaderna! Anmälan hittar ni på www.stockholm-tri.se och ni som vill vara med under SQL Server flagg kör på klubbnamnet ”Microsoft SQL Server Team”.

Det finns nu en grupp i Facebook som kommer att finnas kvar även efter tävlingen. Där kan vi peppa varandra, ställa frågor, ge och få tips och sånt. Gruppen heter ”Microsoft Swe SQL Server Triathlon”.

Triathlon är inte bara för träningstokiga. Du kan välja mellan Sprint (750 meter simning, 20 km cykling och 5 km löpning) eller Olympisk (1500 meter simning, 40 km cykling och 10 km löpning). Välj den distans som känns bra för dig och sen det tempo som passar dig. I vårt gäng har vi hela skaran, från dom som fightas i toppen (!) till dom som tar det lite lugnare. Gå med i gruppen på Facebook så kan du få tips om du är osäker.

Nu är det perfekt tid att förbereda sin form inför sommaren. Genom bara ett eller ett par pass i veckan så kan man underhålla mycket av sin form, och får snabbare effekt av den träning man gör när det blir ljusare och varmare ute. Och som bonus så håller det vikten lite i schack, för oss som behöver det.

Skriv något snällt om den här artikeln!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.