SQLUG bjuder in till PASS SQLRally Nordic 2011

SQLUG Sverige, tillsammans med PASS och de Danska, Norska och Finska SQL Server användarföreningarna, bjuder in till PASS SQLRally Nordic 2011 den 8-9:e november i Bålsta utanför Stockholm. Det blir ett späckat 2 dagars event, med bland annat kända internationella talare som Mark Souza, Thomas Kejser, Stuart Ozer, Lubor Kollar och Cihan Biyikoglu.

Under dessa två dagar kommer det att hållas ca 30 högklassiga sessioner inom 3 olika tracks: DBA, BI och utveckling. Självklart kommer det att bli många tillfällen att mingla och träffa SQL Server kändisar, MVP’er, internationellt erkända experter och trevliga SQL Server nördar!

Detta är ett tillfälle du inte får missa om du är DBA, utvecklare, BI inriktad, DB arkitekt eller helt enkelt intresserad av djupgående information om SQL Server, levererad av de främsta experterna i världen. Så passa på att registrera dig innan 30 juni, och få early bird rabatt.

Mer information om eventet finns på : http://www.sqlpass.org/sqlrally/2011/nordic/

Skriv något snällt om den här artikeln!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.