Inbjudan till Microsoft BI Konferens 3-4 maj i Göteborg/Stockholm

Välkommen att lära dig mer om Microsoft Business Intelligence från en av de vassaste i världen på området, Rafal Lukawiecki. Konferensen vänder sig till en målgrupp som inte är djupt teknisk utan fokuserar i första hand på nyttan av BI. Även om Rafal som vanligt kommer att köra några bländande demos. Det betyder att till detta event passar det bra att även ta med någon från affärssidan i ert företag.

Next Generation Analytics
Tag chansen att lära dig mer om hur morgondagens verksamhetsstyrning i en komplex organisation kan göras mer effektiv och förbättra dina möjligheter att fatta bättre beslut.

Se agendan och anmäl dig kostnadsfritt här. Obs! Begränsat antal platser!
http://www.microsoft.com/sverige/business/bi/bi-konferensen2011.mspx

Kraven på att enkelt och snabbt få tillgång till rätt beslutsunderlag ökar hela tiden. Beslutsfattare skall kunna analysera stora mänger data från olika datakällor i realtid för att effektivt styra verksamheten och fatta beslut. Data skall kunna presenteras grafiskt och lättförståligt och finnas tillgängligt i olika kanaler som, webb, PC eller mobil.

Vi kommer att fokusera på att visa affärsnyttan du kan nå idag med Business Intelligence för hela organisationen med Microsofts BI plattform med SharePoint 2010, Office 2010, PowerPivot och SQL Server 2008 R2. Ni kommer även få se hur svenska kunder använder Microsoft BI framgångsrikt idag samt visa hur molnet kan användas för analys och som data källa.

Före lunch kommer fokus att ligga runt beslutstöd ur ett användar- och affärsperspektiv och eftermiddagen kommer att gå in djupare på de underliggande teknologierna.

Varmt välkomna till detta Microsoft-event!
 
Mvh
SQLug.se

Skriv något snällt om den här artikeln!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.