Kick-off möte med Kalen Delaney på SQLUG den 9 december!

Ta chansen att besöka SQLUGs kick-off möte den 9 december kl 18.00 i Stockholm.
Detta är en unik möjlighet att lyssna på en av världens främsta talare inom SQL Server. Det är också ett tillfälle att knyta kontakter med andra DBA:er, utvecklare och Business Intelligence-konsulter i SQLUG – Sveriges SQL Server användarförening.

För mer information och anmälan, klicka på Events i menyn. Under kvällen kommer det också att vara ytterligare ett föredrag om ett högaktuellt ämne. Observera att antalet platser är begränsat och att anmälan därför är obligatorisk. Först till kvarn gäller och därför gäller det att du anmäler dig snabbt!

Kalen kommer att presentera djupa insikter om SQL Server ”under skalet”. Hon är författare till Inside SQL Server 2005 och SQL Server 2008 Internals, som närmast är att betrakta som biblar för SQL Server-proffs. Hennes förmåga att förklara komplicerade saker på ett enkelt sätt är mycket uppskattad.

Lokal för kick-off mötet meddelas inom kort på SQLUGs hemsida. Programmet beräknas pågå i cirka 3 timmar med möjligheter till efterföljande nätverksbyggande och sociala aktiviteter. Detta är ett tillfälle för SQL Server-entusiaster i Sverige som du inte vill missa!

SQLUG rivstartar med denna kick-off sin verksamhet inför år 2010 med nya föreningsaktiva och ambitiösa planer. Målsättningen är att bli en aktiv förening för hela landet med både lokala aktiviteter och
inbjudna talare i världsklass. Mer information om SQLUG kommer att presenteras den 9 december. Vi ser fram emot att träffa er!

Varmt välkomna!
Johan Åhlén, Lars Utterström och Tibor Karaszi
SQLUG – Swedish SQL Server User Group
 

PS. Själva epost utskicket är gjort på de adresser som fanns registrerade i den gamla SQLUG databasen för att snabbt få ut informationen. Men för att få uppdaterade uppgifter i användardatabasen med korrekta epostadresser så uppmanar vi alla att registrera sig igen på den nya sidan. DS.

Skriv något snällt om den här artikeln!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.